Modele unghii
     Modele unghii 2012
     Unghii gel
     Modele unghii cu gel
     Unghii acril
     Poze unghii acril
     Forma unghiilor false
     Poze unghii
     Modele unghii mireasa
     Unghii stiletto
     Unghii french
     Unghii naturale
     Unghii airbrush
     Modele unghii cu cristale
     Pedichiura
     Ingrijirea unghiilor
     Cum sa alegi un salon
     Video
 

 

    Cum sa alegi un salon de manichiura

Asigura-te ca mergi la un salon de manchiura care ofera servicii excelente si tine cont de cateva detalii importante pentru a nu regreta alegerea facuta. Cand faci comparatie intre saloane este important sa intelegi ce servicii primesti iar cand compari preturile trebuie sa tii cont si de umratoarele lucruri:

 1.Calitatea produselor cosmetice:
 Majoritatea saloanelor folosesc produse cosmetice de o calitate inferioara asa ca aceste produse ieftine duc in cele mai mult cazuri la nemultirea ta. Din nefericire exista o multime de astfel de produse pe piata ce sunt achizitionate de majoritatea saloanelor iar motivul principal este pretul prea ridicat al produselor de calitate superioara.

 2.Timpul necesar:
 Timpul necesar pentru o manichiura completa este de aproximativ 60 de minute iar pentru o completare de aproximativ 45 de minute (durata variaza in functie de complexitatea lucrarii). Unele saloane incearca sa reduca timpul de lucru si sa aibe un numar cat mai mare de clienti. Acest lucru duce numai la nemultumirea lor datorita serviciilor de proasta calitate care le sunt oferite. Saloanele ar trebui sa aloce timpul corect si suficient pentru obtinerea unor lucrari de calitate.

 3.Personalul cu experienta:
 Din nefericire,in aceasta industrie exista o multime de manichiuriste slab pregatite iar acest lucru se poate observa in majoritatea saloanelor. Experienta nu este insa si o garantie a unei lucrari perfecte. Mai trebuie si talent si daruire.

 
 4.Dureri in timpul pilirii:
 Daca te confrunti cu dureri in timp ce manichiurista iti pileste unghiile atunci cu siguranta patul unghiei iti este afectat si deteriorat. Aceste dureri se pot simti in cazul in care manichiuristele slab instruite sau neexperimentate folosesc pila incorect sau excesiv. Este bine sa renunti la saloanele in care unghiile tale trec prin experiente dureroase.

 5.Taierea cuticulei
 Sunt foarte mici sanse ca manichiurista sa taie cuticula din greseala iar daca acest lucru se intampla in mod repetat atunci ar trebui sa cauti alt salon. Aceste greseli se produc din cauza lipsei de experienta a staffului si a saloanelor care merg pe principiul multi clienti - calitatea proasta.

  

 
 
 

 

joomla site stats