Modele unghii
     Modele unghii 2012
     Unghii gel
     Modele unghii cu gel
     Unghii acril
     Poze unghii acril
     Forma unghiilor false
     Poze unghii
     Modele unghii mireasa
     Unghii stiletto
     Unghii french
     Unghii naturale
     Unghii airbrush
     Modele unghii cu cristale
     Pedichiura
     Ingrijirea unghiilor
     Cum sa alegi un salon
     Video
 

 Unghii mireasa
 
Poze unghii 2012
 
Unghii airbrush
 
Unghii french
 
Unghii stiletto
 
Unghii latino
unghii gel cu trandafiri din acril
 

 

    Modele de unghii fimo - baghete fimo - felii fimo

  Bagetele fimo si feliile fimo sunt tot mai prezente si mai des folosite in realizarea modeleor de unghii, in special a celor 3D. Pe piata, in special in magazinele online, se gasesc ambele forme fimo, baghete si felii iar preturile sunt relativ rezonabile. Daca vom cumpara baghete fimo, atunci ele trebuiesc taiate, in felii subtiri, cu ajutorul unui cutter. Bagetele au in sectiune transversala diferite modele, in special fructe dar si flori, fluturi, figurine sau diferite modele abstracte. Avantajul baghetei este ca putem alege grosimea feliilor taiate, in functie de designul pe care dorim sa il realizam. Daca vom cumpara cutiute cu felii fimo, vom fi scutite de a mai felia baghetele.  

  Feliile fimo se pot aplica prin lipire sau prin prinderea lor intre straturi succesive de gel sau acril. Modelele de unghii realizate cu accesoriile fimo vor atrage cu siguranta privirele prin designul deosebit si varietatea de forme si coloritul viu, asa cum vedem si in galeria foto.

  Pentru gusturi rafinate, dar mai les pentru femeile cu talente deosebite in modelarea manuala, se poate cumpara pasta modelatoare Fimo. Aceasta este un soi de plastilina, numita lut polimeric si poate fi modelata manual pentru a obtine diferite forme care mai apoi pot fi aplicate pe unghii. Dupa modelare, formele trebuie uscate in aer sau in cuptor. Neaparat trebuie respectate indicatiile producatorului. Marele avantaj al modelarii manuale este faptul ca vom obtine modele de unghii unicat fata de formele standardizate ale batoanelor.
Copyright© unghii-4u.ro - toate drepturile rezervate


 

  

 

 Nails art
Copyright© unghii-4u.ro

 

joomla site stats