Modele unghii
     Modele unghii 2012
     Unghii gel
     Modele unghii cu gel
     Unghii acril
     Poze unghii acril
     Forma unghiilor false
     Poze unghii
     Modele unghii mireasa
     Unghii stiletto
     Unghii french
     Unghii naturale
     Unghii airbrush
     Modele unghii cu cristale
     Pedichiura
     Ingrijirea unghiilor
     Cum sa alegi un salon
     Video
 

 Unghii mireasa
 
Poze unghii 2012
 
Unghii airbrush
 
Unghii french
 
Unghii stiletto
 
Unghii latino
unghii gel cu trandafiri din acril
 

    Unghii cu dantela

  Modelele de unghii cu dantela sunt tot mai des folosite in ultima perioada datorita rezultatelor minunate care se obtin si a efectelor de imagine deosebite.

  Pentru aplicare avem nevoie de o bucata de dantela din care vom taia bucati mai mici apropiate de forma unghiei sau in diferite alte forme si marimi. Vom aplica o baza pe unghii pe care o vom lasa sa se usuce apoi vom aplica un lac incolor pe unghie si inainte ca acesta sa se usuce vom aplica si dantela pe care o vom presa si orienta cat mai aproape de forma dorita. Dupa uscare se indeparteaza cu o forfecuta marginile care nu se incadreaza in forma dorita. La final revenim cu un strat de lac care va da rezistenta si o mai mare durabilitate modelului obtinut.

  Modelele cu dantela pot fi obtinute si prin pictarea unghiilor cu diferite modele de dantela.

  Dantela nu este singurul material textil folosit in realizarea unghiilor artistice. Putem folosi si matase, panza sau chiar diferite fire textile. Si penele incep sa apara tot mai des in zona de design a unghiilor.

 

 

 

Unghii pictate cu modele de dantela
 

Modele de unghii cu lana - dupa aplicarea bazei se realizeaza modelul dorit cu un lac transparent si inainte ca acesta sa se usuce se aplica o "pulbere de fire de lana" care vor ramane fixate doar pe suprafata pe care am aplicat lacul.

 

 

 

 
Copyright unghii-4u.ro

 

joomla site stats