Modele unghii
     Modele unghii 2012
     Unghii gel
     Modele unghii cu gel
     Unghii acril
     Poze unghii acril
     Forma unghiilor false
     Poze unghii
     Modele unghii mireasa
     Unghii stiletto
     Unghii french
     Unghii naturale
     Unghii airbrush
     Modele unghii cu cristale
     Pedichiura
     Ingrijirea unghiilor
     Cum sa alegi un salon
     Video
 Unghii mireasa
 
Poze unghii
 
Modele unghii 2011
 
Unghii airbrush
 
Unghii french
 

 

    Unghii stiletto - un look feminin desavarsit

  Trendul unghiilor Stiletto provine din Rusia si Europa Estica reprezentand noua moda in materie de unghii false, fiind predestinate unui look desavarsit, feminin.
Indiferent daca sunt unghii construite pe sablon sau cu tips, cu gel sau acryl, unghiile Stiletto reprezinta adevarate bijuterii.

  Forma stiletto face ca mana femeii sa arate mult mai delicata, datorita lungimii si design-ului ce poate fi alcatuit dint-un simplu si mereu elegant French, pana la design multicolor, cu pictura sau flori tridimensionale accesorizate cu bijuterii.

  Un bun technician va poate ajuta sa alegeti marimea si forma ideala mainii dumneavoastra. Unghiile Stiletto fac minuni unei maini cu degete scurte. Aceste unghii sunt perfecte femeilor ce isi doresc un look unic, modern ce le va scoate cu desavarsire din anonimat.
 
  Se spune ca femeile evita aceasta forma, deoarece se tem de lipsa comoditatii, dar adevarul este ca unghiile Stiletto sunt la fel de comode ca si celelalte forme de unghii ( patrate, ovale, bridge, edge, s.a.m.d.), unele persoane considerandu-le ca fiind cele mai confortabile.
Pentru a obtine un look garantat si a va pastra unghiile naturale intr-o stare buna, optati intotdeauna pentru un technician profesionist pentru a va aplica si a va intretine unghiile!

     autor : Maria Dobre

 

modele de unghii lungi, unghii stiletto


 

1  2  3

sursa foto :  Maria D.

  Modele unghii mireasa. Unghii false mirese .  Unghii gel-acril . Unghii pictate . Pictura pe unghii . Manichiura .

 Nails art
Copyright unghii-4u.ro

 

joomla site stats